căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

marți, 3 mai 2011

Rewiew monitor TV LED LG 23' la super oferta


.
.
.



Monitor  TV LED LG 23-- Comanda Online
Monitor / TV LED LG 23-- 1049 lei

M2380D este primul TV Monitor care inglobeaza noua tehnologie LCD LED de la LG. Cu noul monitor din seria M80D, poti sa te bucuri de toate filmele tale FullHD Blu-Ray, DVD sau DivX, la cea mai buna calitate. In plus, tehnologia LED asigura un consum redus de energie - astfel, monitorul este prietenos atat cu mediul inconjurator, cat si cu factura ta de energie electrica.
Tehologie Slim si design modern

Noul monitor LG din seria M80D imbina design-ul modern cu tehnologia slim de ultima generatie, pentru o grosime de doar 16.5 mm.

Iluminare LED Premium

Comparata cu tehnologia clasica LCD, cea LCD LED ofera imagini mult mai luminoase si culori mai vii. De asemenea, ecranul este mult mai subtire, iar consumul energetic, mult mai scazut. In plus, rezolutia FullHD si formatul wide iti permit sa vezi filmele la cea mai buna calitate, exact cum au intentionat producatorii.




Consum energetic scazut

In comparatie cu un TV Monitor LCD clasic de aceeasi diagonala, noul LG din seria M80D consuma cu pana la 30% mai putina energie electrica. Astfel, sunt prietenoase atat cu mediul inconjurator, cat si cu factura ta.

Mega Contrast

Vezi cele mai fine detalii din filmele preferate, fie ca prezinta sau nu scene intunecate. LG M80D dispune de tehnologia Mega Contrast, ce imbunatateste imaginea si afiseaza culorii mai vii si un negru mai adanc.
Conectivitate bogata

Conecteaza orice la noul TV monitor LG din seria M80D. Ai 2 porturi HDMI, 2 SCART, USB, Composite, Component, precum si VGA (D-Sub).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu