căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

marți, 10 mai 2011

Review si pret Lg p990 optimus 2x , un telefon de top

LG P990 Optimus 2x pune in valoare un procesor  rapid "dual-core",  care il face sa se miste uimitor de repede.LG Optimus 2X este echipat cu cel mai avansat procesor intalnit in telefonia mobila – procesorul dual-core NVIDIA Tegra™ 2. Cele doua nuclee ale procesorului functioneaza in tandem pentru a asigura rularea simultana a aplicatiilor in conditii optime, viteza uimitoare de navigare pe internet, cea mai buna experienta multimedia, toate acestea in conditiile unui consum redus de energie.

LG P990 Optimus 2x  este disponibil in magazinele Emag sa un pret aproximativ de 2100 lei.


LG P990 Optimus 2x este lider de  piata la  telefoanele dual-core.
Pe baza performanţei acest telefon, am bun venit nostru stăpânii nou multi-core.

Un mic test de benchmark CPU intre mai multe tiputi de smartphone.



2X Optimus compară bine la testele de benchmark CPU. Este o bucată de plastic rapid.

Procesorul face interfaţa cu utilizatorul mult mai  vizibil rapidă şi eficientă


Bucura-te de accesul extrem de rapid la toate site-urile favorite. Avantajul este usor de observat atunci cand navighezi pe site-uri bogate in aplicatii multimedia si componente flash. Vei remarca cu siguranta accesul mai rapid la aplicatiile favorite precum Facebook, E-mail, YouTube™, Gallery si Maps.

Multitasking fara intreruperi si efecte de sacadare

Puterea dual-core inseamna ca poti rula simultan mai multe aplicatii fara a diminua performanta. Foloseste mai multe programe in acelasi timp fara nici un efort si fara riscul de a-ti pierde datele. Asculta muzica favorita si descarca fisiere in timp ce te distrezi cu jocul tau preferat, avand totodata posibilitatea de a primi apeluri.

Vezi filmele preferate direct pe TV-ul din sufragerie – prin HDMI


Functia Content Mirroring iti permite conectarea la orice dispozitiv cu suport HDMI. Orice vezi pe ecranul telefonului tau, inclusiv pagini web, continut video si jocuri, poate fi vizionat pe un ecran Full HD pentru mai mult confort si pentru o experienta multimedia deosebita. Transforma-ti telefonul intr-o platforma sociala si bucura-te de continutul multimedia impreuna cu prietenii tai. Ruleaza jocuri la calitatea consolelor cu un control exceptional al miscarilor datorita senzorului giroscopic integrat. Imbunatateste experienta de gaming prin conectarea prin HDMI la un TV LCD Full HD.

Camera de 8MP cu blit LED

In plus fata de beneficiile procesorului dual-core, LG P990 Optimus 2x iti ofera o camera de 8MP cu autofocus si blit LED pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viata, precum si o camera frontala de 1.3MP pentru videotelefonie.




Concluzie

LG Optimus 2X cu siguranta detine cu siguranta puterea,viteza , datorită procesor dual-core, ecranul cu o rezolutie remarcabila multitudinea de aplicati ce pot fi decarcate pentru el il fac sa fie un veritabil adversar celorlalte telefoane de top precum Galaxy, Iphone etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu