căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

marți, 3 mai 2011

Review sistem de navigaţie Mio Moov S605 Full Europe

GPS Mio Moov S605, Full Europe, CADOU kit Gratar-- in perioada 3 mai -10 mai 2011

Totdeauna in pas cu tendintele atunci cand vine vorba de noile modele de GPS, producatorul Mio apare din nou cu un model la inaltime, Mio Moov S605.
Modelul Mio Moov S605 se gaseste in oferta Emag la un pret aproximativ de 700 lei.
La achizitionarea modelul Mio Moov S605 primesti si harti complete si actualizate ale Europei. Dar bineinteles veti avea si posibilitatea de a extinde capacitatea de memorie cu ajutorul unui microSD daca doriti sa va extindeti hartile.

Acest model are urmatoarele functii mai importante:

Obeictive turistice în format 3D

Moov S605 oferã cele mai noi funcţii care au rolul de a spori confortul fiecãrei cãlãtorii. Noul motor de cãutare SmartFind ™ faciliteazã identificarea punctelor de interes din apropiere. Modul Economic permite economisirea banilor alocaţi combustibilului. Obiectivele turistice cunoscute sunt prezente pe hartã sub forma unor imagini reprezentative tridimensionale, îmbunãtãţind orientarea în locaţii necunoscute.
Buton de capturã
“Crează-ţi propria carte de călătorie în timp ce te îndrepţi către destinaţie. Butonul de captură al noii game MIO Moov Spirit memorează locaţiile şi detaliile de călătorie, oferind posibilitatea de a înregistra şi propriile notiţe vocale, astfel încât să te poţi întoarce în locaţiile favorite fără dificultate. În plus, poţi împărtăşi traseele călătoriei tale cu prietenii, pentru te bucura alături de ei de locaţiile descoperite de tine.
Fiţi informaţi din timp despre trafic
Evitaţi întârzierile şi blocajele în trafic. Prin utilizarea celei mai noi tehnologii despre monitorizarea traficului, Moov S605 vă oferă informaţii din trafic în timp real, astfel încât veţi cunoaşte din timp ceea ce este pe drum.
Aest serviciu  numit si TMC este disponibil doar in cateva tari din europa din pacate nu si la noi
Port AV
Moov S605 poate recepţiona semnal AV de la un dispozitiv extern, precum un player DVD sau o cameră de asistenţă la parcare.
 
Specifiatii:
Procesor:
Model Procesor: Samsung 2440
Frecventa procesor: 400 MHz

Memorie:
Slot memorie: Micro SD
RAM: 128 MB
Flash ROM: 2048 MB

Ecran:
Tip display: Touchscreen
Rezolutie: 480 x 272
Diagonala display: 5 inch

GPS:
Chipset GPS: SiRFStar III
TMC: Da

Software:
Harta: Full Europe (2D si 3D)

Dimensiuni:
Dimensiuni (W x H x D): 142 x 88 x 17 mm
Greutate: 185 g

Baterie:
Tip: Lithium 720mAh

Conectivitate:
USB: Da
Alte conexiuni: AV- IN (se poate conecta la iPod, TV Tuner si alte gadget- uri multimedia, dar si CAMERA VIDEO pentru marsalier)


In concluzie  Mio Moov S605 este un device de o calitate buna cu anumite trasaturi foarte interesante.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu