căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

marți, 24 mai 2011

Review si pret Laptop Sony Vaio EB4L1E, 15.5"



Ca orice produs de marca Sony ,  Laptopul Sony Vaio EB4L1E , de 15.5-inch din seria E promite performanţă stil,calitati  multimedia şi si un raport calitate pret foarte ok. Acest laptop il puteti achizitiona la un pret de La2999 lei din magazinele Emag , aceast produs oferă performanţe foarte bune  pentru a servi ca un PC de familie avand ca  scop  navigarea pe Web, jocuri,  filme Full HD , si o experienta multimdia desavarsita.


Design 
Dacă doriţi un notebook cu un aspect conservator, care sa dispărea în fundal, nu cumpara VAIO E Series.  Dacă doriţi un design colorat, incitant,  Sony Vaio Seria  E este pentru tine.
Notebook-ul este disponibil în culorile  alb, negru ,roz, verde şi albastru. 







 
Display

Monitorul oferă potenţial bun pentru designeri şi fotografi profesionişti. Utilizatorii Gaming şi multimedia va fi mulţumit cu acest afişaj.     Rezoluţie ecran  1366 x 768 HD-ready.

Această rezoluţie este o opţiune bună pentru gameri ca multe carduri grafice vor fi suficient de puternice pentru a susţine rezoluţia nativă a acestui ecran. Vizionarea majoritatea filmelor va fi posibila fără bare negre în partea de sus şi de jos a ecranului.
 
    Spectrul larg de culori acoperit cu acest laptop oferă o experienţă plăcută de culori vibrante. Acest laptop permite designerilor profesionişti să îşi îndeplinească sarcinile lor uşor şi confortabil. Este de asemenea mai mult decat suficient pentru jocuri si vizionarea de filme HD.
 
    Luminozitate maximă a acestui computer este adecvată pentru vizualizarea pe ecran confortabil, chiar şi în medii foarte luminoase.  Setarea luminozităţii la un nivel ridicat va scădea drastic de viaţă a bateriei. În plus, utilizarea notebook de la luminozitate maximă într-o cameră întunecată va fi obositoare pentru ochi.

Mai multe detalii despre laptop parari si pret gasiti aici
Aici puteti vedeu un filmulet cu ce contine pachetul.....







Parerea mea este  ca acst laptop ara ur raport calitat pret excelent, ideal pentru office, filme, net la un pret mai mult decat acceptabil si la o calitate superioara Sony Vaio

Laptop Sony Vaio EB4L1E-- Comanda on-line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu