căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

marți, 3 mai 2011

Review DSLR Nikon D3000, obiectiv 18-55 VR , obiectiv 18-55mm , un Entry level foarte bun

Nikon D3000, obiectiv 18-55mm VR CADOU

Nikon D3000 este un model de succes, punand la dispozitia amatorilor de fotografie un body usor si compact. Nikon D3000  ofera dotari ca senzorul CCD format DX cu o rezolutie de 10.2 MPx si sistem de curatare integrat.


  Aceasta camera o gasiti in oferta Emag la pretul de 1699 lei si beneficiati de un card cadou de 4 gb 
D3000 este un aparat foto SLR extrem de performant in format DX care asigura imagini extraordinare si o serie de functii ce fac fotografierea simpla si distractiva. Modul inteligent de Ghidare de la Nikon ofera functii incorporate de asistenta prietenoasa, permitand chiar si incepatorilor sa realizeze imagini deosebite. Perfect pentru fotografii pe care nu stiti exact cum sa le realizati, modul Ghidare va va intreba despre imaginea pe care doriti sa o realizati si va optimiza automat setarile aparatului foto pentru cele mai bune rezultate posibile. daca doriti sa invatati mai multe, puteti utiliza modul Ghidare pentru a afla cum sa ajustati chiar dumneavoastra setarile. Senzorul de imagine de 10,2 megapixeli si performanta rapida de focalizare automata asigura imagini precise si detaliate. Ecranul LCD mare de 3 inci este extrem de convenabil pentru compunerea si evaluarea imaginilor si faciliteaza utilizarea meniului incorporat de retusare care va permite sa modificati imaginile fara a avea nevoie de un computer. D3000 – aparatul foto care va arata cum sa realizati imagini uimitoare cu usurinta.
• Calitate extraordinara a imaginii – senzor de imagine de 10,2 megapixeli
• Sistem de focalizare automata extrem de precus cu 11 puncte si urmarire 3D
• Monitor LCD mare de 3 inci, cu rezolutie ridicata
• Mod GHIDARE – asistenta intuitiva incorporata Kitul D3000 18-55 VR include aparatul foto D3000 si obiectivul puternic NIKKOR AF-S DX 18-55 mm VR cu sistem de reducere a vibratiilor pentru a reduce efectele produse de miscarea aparatului foto. Un kit de o valoare deosebita care va permite sa fotografiati in lumina scazuta, fara blit, pentru un aspect mai natural
Mod GHIDARE: asistenta incorporata rapida si usor de utilizat. Va intreaba despre imaginea pe care doriti sa o realizati si optimizeaza in mod automat setarile aparatul foto pentru rezultate de calitate. Poate fi setat sa va indice cum sa ajustati chiar dumneavoastra setarile, ajutandu-va sa utilizati corect aparatul foto si sa invatati bazele fotografiei SLR.
Senzorul de imagine CCD in format DX de 10,2 megapixeli va permite suprinderea unor imagini extrem de detaliate si crearea unor imagini marite deosebit de clare.
Sistem de focalizare automata extrem de clar cu 11 puncte asigura focalizare automata rapida si precisa in intregul cadru. Patru moduri AF de zona, inclusiv AF cu urmarire 3D, asigura rezultate clare chiar daca subiectul dumneavoastra nu este centrat, se misca repede sau este complet impredictibil.
Sistem dual integrat de reducere a prafului: Sistemele de curatare a senzorului de imagine si de control al ventilatiei pastreaza praful la distanta de senzorul de imagine al aparatului foto, pentru a asigura fotografii clare, fara pete.
Sistemul de recunoastere a scenei optimizeaza setarile aparatului foto imediat inainte de declansare pentru a asigura imagini clar definite.
Sensibilitate la lumina ISO ridicata (100-1600): dispune de o setare ISO automat si poate fi extins pana la ISO 3200 utilizand setarea Hi1. Permite viteze mai mari ale declansatorului pentru a reduce semnificativ riscul unor imagini neclare cand fotografiati subiecti in miscare rapida sau obiecte in lumina scazuta.
Monitorul LCD de inlta rezolutie, de 3 inci si 230.000 puncte permite vizualizarea facila a informatiilor esentiale oferite de aparatul foto si asigura revizuirea si editarea placuta a fotografiilor dumneavoastra.
Fotografierea continua cu 3 fps va permite sa capturati actiuni rapide cu pana la 3 cadre pe secunda.
Setarile Picture Control Va permit personalizarea aspectului sau emotiei imaginii inainte de fotografiere. Alegeti din cele sase setari: Standard, Intens, Neutru, Monocrom, Portret si Peisaj.
Meniul extins de retusare incorporat in aparatul foto va permite editarea si imbunatatirea imaginilor prin intermediul aparatului foto. Ofera o gama de efecte de fotografiere, inclusiv D-Lighting, efecte de filtrare si un efect inteligent de Miniatura, care face ca fotografiile sa apara ca si cum ar fi imagini ale unor modele in miniatura.
Extinderea sistemului: compatibil cu o gama larga de obiective NIKKOR DX, recunoscute pentru claritatea extraordinara, contrastul deosebit si reproducerea precisa a culorilor. Optimizat pentru utilizare cu obiective Nikkor AF-S si AF-I.


Pareri pro: 
Punctul forte il constitue pretul si modul GUIDE care ofera un help in engleza pentru diferite setari.

• Calitate extraordinara a imaginii – senzor de imagine de 10,2 megapixeli
• Sistem de focalizare automata extrem de precus cu 11 puncte si urmarire 3D
• Monitor LCD mare de 3 inci, cu rezolutie ridicata
• Mod GHIDARE – asistenta intuitiva incorporata Kitul D3000 18-55 VR include aparatul foto D3000 si obiectivul puternic NIKKOR AF-S DX 18-55 mm VR cu sistem de reducere a vibratiilor pentru a reduce efectele produse de miscarea aparatului foto.



Acest produs poate avea şi următoarele denumiri:
NIKON D3000,D3000,NIKON D3000 KIT

Specificatiile generale mai multe pareri despre camera, le puteti  gasiti aici: detalii DSLR Nikon D3000

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu