căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

sâmbătă, 25 decembrie 2010

LG OPTIMUS, in curand primul telefon cu procesor dual core de 1 ghz

LG Electronics (LG), lider mondial şi inovator de tehnologie în domeniul comunicaţiilor mobile, a anunţat  lansarea unui smartphone Android-alimentat, Optimus LG (LG GT540), un telefon care oferă un mediu optim pentru utilizatori pentru prima dată smartphone cu acces mobil facil şi convenabil.

LG Optimus permite utilizatorilor să se bucure de diverse aplicaţii Android şi sincronizarea automată a contului cu toate serviciile Google mobile.  LG Optimus, de asemenea, caracteristici îmbunătăţite funcţii de reţele sociale într-un mediu de mare putere multimedia.. "LG Optimus este alegerea ideală pentru utilizatorii de smartphone timpurie care se aşteaptă toate caracteristicile de smartphone-uri, fără complexitate," a declarat Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. Acesta este un dispozitiv care a fost creat pentru oamenii obisnuiti care doresc să sară în experienţa smartphone, dar au ezitat să facă acest lucru din cauza curbei de învăţare. Prin realizarea LG Optimus mai abordabil, sperăm mai mulţi oameni vor da un try smartphone-uri. "

Optimal Convenience Optimal Convenience
. LG Optimus aduce beneficii smartphone într-un pachet convenabil de internet Google.. Cu un cont în mod automat sincronizate Google, utilizatorii trebuie să log-in doar o dată să se bucure de YouTube, Gmail, Gtalk, Google Maps şi mai mult. Cu acces facil la mai mult de 30.000 de aplicaţii descărcate şi jocuri de la Android Market, utilizatorii pot personaliza cu uşurinţă şi extinde experienţa lor LG Optimus.
SN Manager oferă acces la site-uri integrate de social networking intr-o platforma convenabil care pot gestiona mai multe conturi. LG's dedicated Social Networking . LG dedicat Social Networking Client permite utilizatorilor să ţină cu uşurinţă evidenţa lor Facebook, Twitter şi conturile Bebo.  Mai mult decât atât, Social Networking System (SNS), widget-uri oferi actualizări în timp real statutul direct la ecranul de acasă fără a fi nevoie de a accesa orice alte aplicaţii.  Caracteristica telefonului multitasking permite utilizatorilor să vizualizeze actualizări de la prietenii şi accesul lor site-uri de social media in timp ce cauta simultan lista telefonului de contact.
. Interfaţa cu utilizatorul este personalizabil pentru confort maxim.   Optimus LG poate fi personalizat pentru a arăta oriunde trei la şapte acasă ecrane afişarea aplicatii utilizate frecvent, ştiri şi vreme, printre alte informaţii, în funcţie de preferinţele utilizatorului. . În plus, meniul principal poate fi personalizat pentru a include până la 10 categorii editabile pentru mai rapid, mai uşor de navigare.

Optimal Excitement Optimal Adrenalină

  LG Optimus include caracteristici de mare putere de divertisment, care face distractiv de a utiliza telefonul suplimentare.  Media player avansat permite utilizatorilor să vizioneze filme DivX şi Xvid direct, fără codare separate şi navigarea fişiere multimedia este deosebit de plăcută cu galerie thumbnail 3D.
Camera telefonului 3MP suporta geo-tagging, auto-tagging faţă şi tehnologie faţă-în-acţiune pentru a permite utilizatorilor să creeze şi partaja conţinut multimedia de la telefon.  Optimus LG a construit-o în editor video cu funcţie de rezumat, astfel încât utilizatorii pot adăuga muzică şi text la video direct de pe telefon.

  LG Optimus se mândreşte cu un design distinctiv care este atât de elegant şi moale şi este disponibil în culori la modă, inclusiv alb-argintiu, roz, negru şi.  Ce e mai mult, telefonul include o baterie de lungă durată 1500mAh, un jack pentru căşti de 3,5 mm, 2.1 Bluetooth capacitate, GPS asistat, 32GB de memorie expandabila microSD şi patru teme personalizate ecranul de acasă împreună cu îmbunătăţit notificările ecranul inactiv blocare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu