căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

joi, 9 decembrie 2010

Cele mai puternice procesoare AMD Phenom cu sase si doua nuclee

AMD a lansat a doua noi modele de procesoare desktop Black Edition, unul dintre ele fiind varful de gama al seriei cu sase nuclee, AMD Phenom II X6.
Aceste procesoare se alatura seriei de cipseturi AMD 8, dar si recent lansatei serii de placi grafice ATI Radeon HD 6000, ce ofera o experienta inedita 3D cu performante multimedia accelerate GPU.
Procesorul AMD Phenom II X6 1100T este noul varf de gama pentru procesoarele desktop AMD ce ofera functionalitati de top cum ar fi multiplicatori de ceas deblocati, tehnologie Turbo CORE si performante pe sase nuclee.

Procesorul AMD Phenom II X2 565 Black Edition este o alternativa accesibila pentru entuziastii in cautare de capabilitati de personalizare a performantelor la viteze incredibile.
Cerintele tot mai mari de continut media HD si 3D au creat un nou standard pentru experienta vizuala. Versatilitatea computerelor cu tehnologie VISION creaza posibilitati nelimitate pentru utilizatori, cum ar fi orientarea catre Internet a divertismentului video, crearea de continut foto si video, rularea celor mai pretentioase jocuri PC si imbunatatirea performantelor multi-tasking.
Utilizatorii in cautarea unui nou PC ce combina valoarea performantelor multi-core, optiuni multiple ale platformei PC, continut video HD si grafica 3D pot opta pentru un computer cu tehnologie VISION de la AMD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu