căutare personalizată

marți, 18 octombrie 2011

Inele extensie (inele macro - 13mm, 21mm, 31mm) pentru Nikon


Comenzi telefonice :    0740950475
email: accesoriifoto@gmail.com 


Vezi pret: aici


 
Acest set de tuburi de extensie macro pentru Nikon este compus din 3 elemente principale plus 2 inele adaptor care se monteaza intre body si obiectiv pentru a apropia minimul de focus si pentru a mari suprafata de focalizare.
  Cele 3 inele macro ce pot fi folosite individual sau combinate ( 30mm, 15mm, 10mm) si 2 inele adaptore (unul pt baioneta, altul pt body).

Tuburile de extensie sunt extrem de utile celor pasionati de fotografia macro sau close-up, permitand focalizarea cu obiective normale la o distanta mult mai mica decat in mod obisnuit, crescand astfel factorul de marire.
Aceste tuburi nu afecteaza calitatea imaginii deoarece nu includ elemente de optica, fata de inelele close-up.
Acest model nu este echipat cu contacte electrice pentru a permite focalizarea automata, dar nici nu este nevoie de asa ceva.
La nivelul de detaliu la care puteti fotografia cu aceste tuburi de extensie, focalizarea automata este complet inutila, fiind nevoie numai de focalizare manuala.
De asemenea, daca folositi un obiectiv nu puteti regla diafragma manual, aceste tuburi de extensie nu vor permite acest lucru.
Inelele sunt compuse din aliaj metalic, rezistent la zgarieturi sau socuri.

Setul de tuburi de extensie macro este compatibil cu toate modelele SLR sau DSLR Nikon.

2 comentarii:

  1. ”Setul de tuburi de extensie macro este compatibil cu toate modelele SLR sau DSLR Nikon” Prefer să întreb:pot fi folosite la Nikon D3100,cu obiective:AF-S Nikkor 55-200/AF-S Nikkor 18-55 mm?

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua, pot fi folosite si pentru d3100, multumesc

    RăspundețiȘtergere