căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

sâmbătă, 24 iulie 2010

Starcraft II: Wings of Liberty


Pentru iubitorii jocului Starcraft, ziua de 27 iulie 2010 este o dată importantă deoarece Blizzard lansează mult aşteptatul Starcraft II: Wings of Liberty.


Comanda de aici online

Starcraft II continua aventura incredibila a celor trei rase, Protoss, Terran si Zerg. Acestea se vor înfrunta înca o data într-o strategie cu tempo rapid. Campania va începe unde

xx II continuă aventura incredibilă, începută în Starcraft, a celor trei rase: Protoss, Terran şi Zerg. Acestea se vor înfrunta încă o dată într-o strategie cu tempo rapid. Campania va începe unde s-a terminat Brood War. Vei fi pus faţă în faţă cu o serie de eroi noi şi feţe cunoscute, într-o poveste plină de aventură şi intrigă. Noul engine 3D oferă efecte vizuale incredibile şi armate mult mai mari. Suport multiplayer prin Battle.net, cu utilităţi de matchmaking şi elemente competititve.

Starcraft mi-a marcat adolescenţa. Era singurul joc pe care-l jucam la sala de internet din oraş, împreună cu mai mulţi prieteni. Jucam ore în şir fără să ne plictisim şi mereu era altfel. Sunt multe amintiri frumoase legate de acest joc şi de prietenii mei de atunci, de nopţile petrecute în sala de internet: îl jucam pe echipe sau individual, făceam strategii, ne relaxam, râdeam, glumeam, era o întreagă atmosferă de bine în jurul acestui joc. Starcraft mi s-a părut un joc simplu de înţeles, dar greu de practicat. Este un RTS care are valoare doar în multiplayer, iar fiecare joc este mereu altfel. Şi în prezent am Starcraft instalat pe laptop şi îl mai joc în puţinul timp liber pe care-l mai am.

Am observat că jocul nu este aşa pretenţios cum s-a crezut la început. Cerinţe minime de sistem pentru Starcraft II: Wings of Liberty:
Sistem de operare: Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP1) / Windows 7
Procesor: Intel Pentium IV la 2.2 GHz sau echivalent la AMD Athlon
Placa video: 128 MB VRAM – NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon 9800 Pro
Memorie: 1 GB RAM (XP) / 1.5 GB RAM (Win 7 / Vista)
Hard Disk: minim 5 GB spaţiu pe unitatea de stocare
Direct X: minim 9.0c
Controlul se face prin tastatură şi mouse.

Pentru o mai bună vizualizare a jocului, dar şi pentru performanţe mai bune, noi recomandăm procesoare Core 2 Duo şi chiar din noua seria Core 2010 (i3, i5, i7), plăci video cu minim 256 memorie video dedicată şi minim 2 GB memorie RAM. Se poate juca şi pe laptop-uri, de preferat pe cele care au plăci video cu memorie dedicată.


Comanda de aici online si il vei primi casa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu