căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

luni, 26 iulie 2010

Cum sa faci bani pe net cu Neobux.com / despre neobux

Multi utilizatori de computere, la un moment dat, se gandesc cum sa mai faca un ban si incearca varianta cea mai comoda: internetul.
In continuare, va vom explica despre PTC (Paid To Click) si vom vorbi de cel mai serios si profesionist site de gen: www.neobux.com

Asadar, pe Neobux esti platit daca dai click pe reclame. Numarul acestora este de 4-6 ori pe zi in cazul membrilor Standard, si 10-12 in cazul membrilor Golden. Pentru fiecare click esti platit cu 1 cent dolar per reclama.
La o prima vedere majoritatea “internautilor” dau sa dezarmeaza fiindca ce se castiga nu este substantial DAR sistemul iti permite sa foloseti referralii. Sunt 2 tipuri de refferali: directi si inchiriati.
Cei directi sunt cei care se inscriu accesand linkul sau bannerul tau. Refferalii inchiriati sunt cei pe care ii inchiriezi in schimbul unei sume de bani pe o durata de o luna.
Refferalii inchiriati ii poti avea imediat cum te-ai inscris in timp ce pentru directi trebuie sa astepti 30 de zile si dai 100 de click-uri.


Dupa ce iti faci referelli incepi sa castigi cota parte din clickurile lor, castigurile devenind subtantiale.
Pentru a castiga mai repede si mai mult va puteti upgrada contul la rangul Golden. Pentru a deveni membru golden trebuie sa indeplinesti niste conditii: sa inchiriezi referalli de 2 ori, sa ai 15 zile vechime si sa ai 50 de click-uri.
Ce ar mai trebui sa stiti este cum functioneza sistemul de plata la . Plata se face prin PayPal sau AlertPay.
Mai trebuie stiut ca la Neobux prima plata sa poate cere de la 2$ in sus apoi de la 3$ si tot asapana la 10$.

Ca si o concluzie: INSCRIETI-VA pe neobux.com apoi NU dezarmati ca aveti un castig infim. Click-uiti zilnic pana puteti sa aveti referalli (cca 30 de zile). Folosind instrumentele de promovare pt. a va aduce referalli directi sau platind pentru cei inchiriati veti incepe sa castigati DIN CE IN CE MAI MULT.
Pentru mai multe detalii puteti consulta si forumul unde exista o sectiune pt. romani (limba romana) foarte bine structura si cu o multime de sfaturi, detalii si sugestii.

Va uram spor la clickuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu