căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

vineri, 14 mai 2010

Media Galaxy şi Samsung aduc în Suceava tehnologia 3D


Media Galaxy impreuna cu Samsung Electronics Romania lanseaza pe piata suceveana televizorul LCD LE40C750, cea mai noua serie de televizoare 3D. Incepand de sambata 15 mai locuitorii orasului Suceava sunt invitati la Media Galaxy Suceava in incinta complexului Sopping City Suceava pentru a testa noua tehnologie 3D.

Seria LCD 750 emite o imagine de calitate superioară si dispune de conectivitate avansată. Cu reţeaua DLNA şi tehnologia Touch of Color™ (ToC™) integrate, noile televizoare ridică standardul de performanţă al categoriei. Seria 750 dispune de tehnologia 3D, care îi va transpune pe utilizatori direct în acţiune.

“Prin seria 750, Samsung isi propune sa aduca experienta HDTV3D in casele cat mai multor Romani. Cu un design atragator, imbunatatiri semnificative in procesul vizionarii, a conectivitatii si a eficientei in consumul de energie, seria LCD 750 promite sa ofere utilizatorilor cea mai precisa imagine”, a precizat Raul Filip, director al diviziei AV, in cadrul Samsung Romania.

Pachetul compus din televizorul LCD LE40C750de 40 inchi si player-ul Blu-ray are un pret de 6.499 lei, in plus cumparatorii pot beneficia de doua perechi de ochelari 3D.

„Media Galaxy isi tine promisiunea de a oferi clientilor sai alaturi de cea mai variată gama de produse si cele mai noi tehnologii. Anul acesta televizoarele 3D vor fi in pozitia de noutate absoluta. Intr-un orizont de timp destul de mare, vizionarea 3D va fi posibila numai de pe surse conectate, iar atractivitatea va creste pe măsura ce în piata va fi disponibil şi content-ul 3D”, a declarat Cristian Moanta, director Marketing şi Vanzari Altex Romania.

Tehnologia 3D poate fi extinsa catre transmisiunile TV, jocuri si DVD-uri, programe care pot fi convertite din formatul 2D in cel 3D. Samsung ofera cea mai buna experienta 3D HDTV prin intermediul unei tehnologii proprii: primul procesor HD Hyper Real incorporat este optimizat pentru a permite compatibilitatea cu cele ami multe formate 3D dar si conversia in timp real de la 2D la 3D. In plus tehnologia poate fi aplicata la orice tip de imagine 2D. In plus televizoarele au conexiune Ethernet integrata, functii de wireless disponibile si Internet@TV.

Ochelatii Samsung 3D te ajuta sa patrunzi in lumea tridimensionala, avand o rezolutie de 1920X1080. Acestia sunt au un design elegant, extrem de usori si confortabili. Pot fi utilizati pana la 50 de ore, fara a fi incarcati .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu