căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

marți, 25 mai 2010

Istoria brandului HTC

Cu toţii, mai mult sau mai puţin pasionaţi de tehnologie am auzit măcar o dată de telefoanele HTC. Puţini ştiu însă că HTC este un brand nou, ce a luat naştere în anul 1997. S-a impus însă pe piaţa smartphone-urile graţie terminalelor mobile excelente.

Începuturi modeste

Totul a început în 1997, cu o mână de vizionari pasionați, într-un birou mic și fără ferestre; dar și cu un vis îndrăzneț: “o lume în care nu mai trebuie să fii legat de computer.”

Pionieratul Smartphone-urilor

Înainte de apariția cuvântului smartphone, HTC deja dezvolta primele telefoane touchscreen și wireless – predecesoarele dispozitivelor smartphone de astăzi.
.


Pe măsură ce au inaintat, HTC au stabilit parteneriate cu companii care aveau aceeași viziune, aceea de a oferi soluții inovatoare utilizatorilor din lumea întreagă. Dedicarea față de aceste colaborări a rezultat în parteneriate cu Microsoft, Google, Qualcomm (producatorul renumitului procesor Snapdragon), dar și cu majoritatea operatorilor de telefonie mobilă din toată lumea.





2007 – HTC Touch

În anul 2007, HTC au lansat modelul Touch, primul terminal din seria de telefoane HTC care oferea o experiență tactilă cat se poate de naturală si intuitivă.

2008 – Primul telefon Google Android

În anul 2008, HTC au lansat primul telefon de pe piaţă ce folosea sistemul de operare Google Android.

2009 – Anul introducerii HTC Sense

În 2009 HTC a dezvăluit modelul Hero, primul telefon cu interfaţă grafică HTC Sense™, care oferă o experiență personalizată, prin care utilizatorul este în centrul atenției, iar lucrurile funcționează exact așa cum trebuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu