căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

miercuri, 26 mai 2010

De ca sa iti achizitionezi un laptop Apple MacBook.........


De ce MAC? sau De ce te vei indragosti de un Mac?
Sclipitor. Design si software.
Deoarece software-ul de pe fiecare Mac este creat de aceeasi companie care fabrica si computerul propriu-zis, vei avea un computer care integreaza stabilitatea, securitatea si performanta cu eleganta si accesibilitatea.

Inteligenta…
Ce contine un Mac? Doar cel mai avansat sistem de operare din lume si o suita de aplicatii software la fel de uimitoare ca si computerul.

…si frumusete
Sticla reciclabila si aluminiu. Un cablu de alimentare optim pentru calatorii. Un ecran extraordinar. Chiar si tastatura arata grozav. Priveste cu atentie designul si vei intelege de ce un Mac e special.

Securizat. Puternic. Compatibil. Gata de utilizat.
Un Mac are incorporate toate elementele esentiale – protectie automata impotriva virusilor PC, cea mai recenta tehnologie wireless, procesoare Intel avansate si un sistem de operare foarte robust si inovator.

Imun la virusi PC
Proiectat pentru securitate, sistemul de operare Mac OS X este imun la atacurile virusilor PC si malware. In plus, nu iti iroseste timpul cu avertizari de securitate si scanari antivirus frecvente. Fiecare Mac vine gata securizat asa ca te poti juca sau lucra in siguranta de la prima utilizare.
.



Functionare de inalta performanta
Datorita celor mai noi procesoare Intel si a numeroaselor inovatii tehnologice un Mac se intrece pe sine - cu o viteza uimitoare.

Intotdeauna actualizat
Un Mac verifica permanent aparitia unor actualizari ale sistemului de operare Mac OS X si ale tuturor aplicatiilor software Apple incluse si le descarca automat. Intr-adevar, odata cu varsta, un Mac devine mai inteligent.

Nascut functional
Spre deosebire de alte computere care necesita ore intregi de configurare a dispozitivelor, un Mac se conecteaza la o camera digitala, la un dispozitiv wireless sau la o unitate externa si, pur si simplu, functioneaza.

Conectare wireless instantanee
Conectarea wireless a unui Mac este foarte simpla. Retelele apar automat si poti naviga pe Internet dupa doar cateva clicuri de mouse.

Facut pentru conversatii
In prezent, numeroase computere au camere video incorporate. insa numai un Mac se livreaza cu software-ul iChat care iti permite sa porti conversatii video pe patru canale, sa faci prezentari si chiar sa iti imparti ecranul cu persoane din intreaga lume.

Cel mai avansat sistem de operare din lume. Apoi celelalte...

Mac OS X Leopard
Niciun alt sistem de operare — inclusiv Vista — nu ofera inovatiile si simplitatea in utilizare a sistemului Mac OS X. Cu Mac OS X Leopard, computerele Mac progreseaza si mai mult oferindu-ti uneltele pentru a face mai mult cu mai putin efort.

iLife
Gata de utilizat, computerul Mac are un software pentru fotografii, muzica, filme si inscriptionare de DVD-uri mai bun decat oricare PC de pe piata. Acest software se numeste iLife si se livreaza standard pe fiecare Mac.

In Romania aceste prosuse le puteti gasi in magazinele Emag la preturi cuprinse intre 800 si 3000 euro.

Mai multe detalii aici.

www.emag.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu