căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

duminică, 11 aprilie 2010

Primul televizor 3D din Romania LG 47LD920, Full HD, 119cm


Probabil ati aflat pana acum din diferite surse ca au ajuns in Romania primele televizoare 3D anuntate de LG si Samsung. Nu stiu care este cauza, insa televizorul produs de Sony nu a fost mentionat alaturi de cele doua.
Astazi va prezint televizorul 3D LG 47LD920 la care s-a epuizat stocul foarte repede. Romanii cumpara televizoare 3D, insa nu au continut pentru acesta pe piata, singura modalitate de a procura material 3D este internetul. Oare cum va fi viitorul acestor televizoare in aceasta tara a noastra cand ne uitam la televizoarele HD care, de asemenea nu au decat foarte putin continut HD ce poate fi vizionat prin provider-ul de cablu. In cazul in care nu ati sesizat cat de in urma suntem cu tehnologia, poate acum o sa realizati. Dar haideti sa trecem peste si sa va prezint televizorul 3D de la LG.
Acesta dispune de foarte multe tehnologii incorporate, ceea ce il face un produs high-end. Diagonala display-ului LCD este de 119 cm, reda imaginea la o rezolutie 1920x1080 Full HD, iar datorita contrastului de 150000:1 si tehnologiilor TruMotion 200 Hz, XD Engine si 24p Real Cinema ofera o experienta extraordinara. Unghiul de vizibilitate este de 178 grade, iar timpul de raspuns al display-ului este de 2.2 ms.

Pentru a reda un sunet curat si clar, dispune de tehnologiile SRS si Clear Voice II.
Pe parte de conectivitate enumeram: Intrare PC (D-sub 15 pini), jack casti 3.5 mm, 4x intrari HDMI, USB 2.0 si component. Greutatea acestuia este de 23.4 Kg

Momentan acesta se adreseaza utilizatorilor ce doresc sa detina neaparat cea mai avansata tehnologie. Ascensiunea televizoarelor 3D se datoreaza intr-o oarecare masura filmului de success Avatar, iar la mijocul anului sunt asteptate sa apara pe pietele din SUA si Japonia mai multe canale 3D.



Pret: 7.999,00 RON
Magazin: eMAG - LCD 3D LG 47LD920

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu