căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

duminică, 4 aprilie 2010

CES 2010: Sony dezvaluie noi camere foto si video, sisteme multimedia pentru masina si carduri de memorie

Dupa prezentarea noilor serii noi de laptopuri VAIO, televizoare din familia Bravia si sisteme home cinema, japonezii de la Sony dezvaluie in cadrul CES 2010 noi produse.

Astfel, evenimentului Consumer Electronic Show a fost gazda unor noi camere foto si video, sisteme multimedia pentur masina si carduri de memorie.

Camere foto

Noua serie de camere foto digitale Cyber-shot din primavara beneficiaza de tehnologii optice si functii avansate, ajutand utilizatorul sa capteze, sa impartaseasca prietenilor si sa se bucure de cele mai frumoase momente din viata.
Cyber-shot HX5 dispune de senzorul CMOS Exmor R, obiectiv G superangular de 25mm si zoom optic 10x; functie Intelligent Sweep Panorama; filmare AVCHD 1080i Full HD; GPS si busola. Modelul Cyber-shot W380 este compact, colorat, la un pret accesibil, cu o rezolutie de 14,1 MP efectivi; obiectiv f/2.4 G superangular de 24mm si zoom optic 5x, plus functie Sweep Panorama si filmare HD..






Un alt model dintre cele 11 prezentate este Cyber-shot TX7 cu un design ultra-subtire, cu senzor CMOS Exmor R, obiectiv superangular 25mm, ecran tactil, wide de 3,5 inch, cu tehnologie TruBlack; funcyie Intelligent Sweep Panorama, filmare AVCHD 1080i Full HD si stabilizare optica activa SteadyShot.

Sony Handycam HDR-AX2000E si solutii pentru divertisment in masina

Acesta este primul model Handycam de top cu doua sloturi pentru carduri de memorie, pentru filmare continua. Modelul poate capta imagini HD, are obiectivSony G cu zoom optic 20x, 3 senzori CMOS Exmor ClearVid de 6 mm si ecran LCD XtraFine wide de 3,2 inch.

Sony prezinta doua noi receivere AV multimedia pentru masina - Xplod XAV-70BT si XAV-60 si un nou player media digital, modelul DSX-S100. Unitatile principale cu dublu DIN AV XAV-70BT si XAV-60 dispun de un ecran wide de 7 inch, respectiv 6,1 inch si ecran WVGA tactil.

Modelul Xplod DSX-S100 reprezinta un concept total nou pentru sistemul audio al masinii. Acest dispozitiv a fost creat special pentru a complementa player-ele media digitale.

Noi carduri de memorie

Sony isi extinde si gama de carduri de memorie cu seria proprie de carduri SD si microSD. Odata cu linia de produse Memory Stick, Sony introduce si primul card de memorie cu valoare adaugata, care asigura transfer wireless in imediata apropiere prin tehnologia Transfer Jet TM(MS-JX8).

De asemenea, cardurile de memorie "SxS (S by S)" pentru produse profesionale asigura suport si sporesc performantele dispozitivului, facilitand transferul ultra rapid si sigur de date. Gamele SD/SDHC includ modele de 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB si 32 GB, in timp ce modelele microSD/microSDHC ofera un spatiu de 2 GB, 4 GB si 8GB (versiunile standard includ adaptor SD).

Toate cardurile sunt ultra-rezistente la soc si pot suporta temperaturi cuprinse intre -25°C si 85°C. Carcasa speciala, din material reciclabil, contine mai putin plastic, ceea ce a redus din greutate si volum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu