căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

marți, 15 martie 2011

Oferta soc la Emag -- iPad Apple 16GB -- sa un pret incredibil de mic vazi detaliii

Pret la emag de doar - 1799.9 lei 
Comanda on-line

iPad Apple beneficiaza de un ecran LED MultiTouch cu o diagonala de 9,7inch si tehnologie IPS (aceeasi tehnologie utilizata si pentru monitoarele destinate editarii fotografice) ce asigura unghiuri de vizionare excelente, culori vii si o luminozitate ridicata. Demna de mentionat este si rezolutia ridicata, de 1024x768 pixeli.
Tableta dispune de o tastatura QWERTY virtuala (afisata pe touchscreen) si de un procesor de inalta performanta, denumit Apple A4. Acesta ruleaza la o frecventa de 1 Ghz si permite vizionarea fluenta a filmelor HD (h.264) si a continutului grafic avansat.
Conectarea la internet se poate face prin intermediul retelei Wireless 802.11 (b/g/n)).
Chiar daca dispune de un ecran de dimensiuni mari si functii avansate, bateria asigura produsului o autonomie de pana la 10 ore (in conditii normale de utilizare).


Functii si aplicatii
iPad Apple este livrat impreuna cu 12 aplicatii, fiecare fiind special realizata pentru acest dispozitiv.
Printre acestea putem enumera: iBooks (aplicatie ce transforma tableta in eBook Reader), iPod (aplicatie pentru organizarea si rularea melodiilor), iTunes (aplicatie ce permite achizitionarea online de muzica si filme).
De asemenea, regasim preinstalat si un browser Web Apple Safari ce impreuna cu ecranul mare de tip MultiTouch faciliteaza navigarea pe internet.

Aplicatia de e-mail pune la dispozitie utilizatorului doua ferestre: una in partea din stanga in care avem afisate titlurile mesajelor si expeditorii acestora, si una in partea dreapta in care regasim mesajele propriu-zise. Aceasta este compatibila cu majoritatea serviciilor de e-mail, precum Yahoo! Mail, Gmail, Hotmail, AOL etc.
Pe langa acestea mai putem regasi si aplicatii pentru rularea clipurilor video, pentru Youtube, navigatie GPS, Contacte, Notite si Calendar.

Aplicatiile pot functiona atat in mod portret, cat si in mod peisaj, in functie de cum este tinuta, tableta aceasta dispune de accelerometru inclus, astfel ca imaginea se va roti automat, urmand miscarea dispozitivului.
Demn de mentionat este si faptul ca majoritatea aplicatiilor concepute pentru iPhone si iPod Touch sunt compatibile cu iPad.

Specificatii

iPad Apple 16GB

Cod: iPad 16GB-22420
Procesor
Model Procesor:
A4
Frecventa procesor:
1 GHz
Producator procesor:
Apple
Display
Tip display:
Glossy Widescreen Multi-Touch
Rezolutie:
1024 x 768
Diagonala:
9.7 inch
Tehnologie display:
LED
Hard Disk
Capacitate Hard Disk:
16 GB
Tip Hard Disk:
Flash
Multimedia
Audio:
Un difuzor
Frecventa de raspuns: 20Hz to 20,000Hz
Porturi
Intrare audio:
1
Comunicatii
Bluetooth:
Da
Wireless
802.11a/b/g/n
Alimentare
Baterie:
25-watt-hour litiu-polimer
Autonomie de lucru:
Pana la 10 ore
Altele
Greutate:
680 g
Caracteristici speciale:
Suport HD Audio
Senzori : Accelerometru, Senzor de lumina ambientala
Tipuri de documente suportate : .jpg, .tiff, .gif (images); .doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tex
Dimensiuni (W x D x H):
189.7 x 13.4 x 242.8 mm
Altele:
Conector Dock
Rezolutii video : 1024 x 768 (cu Dock Connector prin adaptor VGA), 576p - 480p (cu cablu Apple Component AV), 576i - 480i (cu cablu Apple Composite AV)
Formate audio suportate : HE-AAC (V1), AAC (16 - 320 Kbps), Protected AAC ( iTunes Store), MP3 (16 - 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4), Apple Lossless, AIFF, WAV
Pret la emag de doar - 1799.9 lei 
Comanda on-line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu