căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

marți, 15 martie 2011

Media player Egreat EG-R6A, FullHD 1080p-- Mic, compact, rapid, raport calitate/pret imbatabil

Comanda on-line

Cautam de mult timp un media-player de dimensiuni reduse cu performante peste medie. L-am gasit, se numeste Egreat EG-R6A.

Producatorul a reusit un produs cu calitati deosebite fara a face rabat la nimic. Conectica satisface orice utilizator obisnuit:
- 2 porturi USB
- e-Sata
- HDMI
- Lan
- ieşiri pentru sunet - optică şi RCA

Silentios, finisajul carcasei este deosebit, si permite o racire eficienta pentru a nu fi afectate performantele in utilizare intensiva. Am testat toate formatele de fisiere video si audio si nu am avut surprize neplacute - citeste tot!
Il utilizez cu HDD extern pe usb 90% din timp dar in retea pentru a face play de pe computer.
Il recomand cu incredere tuturor celor ce isi dorec un player de dimensiuni reduse capabil sa redea cele mai pretentioase formate video.
Egreat EG-R6A - media player cu conectare la retea si Internet, cablu HDMI inclus

Filmele, serialele, fotografiile tale preferate se muta acum pe TV!
Media playerul Egreat EG-R6A reprezinta solutia tuturor necesitatilor tale in ce priveste redarea de continut foto/video/audio pe televizorul din sufragerie, dar si o solutie facila si ieftina pentru a aduce continut de pe internet (filme online, IPTV, Youtube, vremea, stiri) direct pe TV. Dispune de firmware oficial, dar si de mai multe versiuni de firmware neoficial, creat de comunitatea online ce se mareste in fiecare zi.

Unul din cele mai de succes chipseturi concepute pentru playerele HD, Realtek 1073, a fost imbunatatit, iar acum il gasiti in media playerul EG-R6A de la eGreat. Procesorul, numit 1073DD+, are acum suport pentru formatele audio "lossless" (DTS-HD Master Audio, DTS True HD),
astfel incat va puteti transforma sufrageria intr-o veritabila sala de cinema, cu sunet surround, playerul EG-R6A putand atat sa decodeze si sa transmita TVului prin HDMI, cat si sa trimita nedecodat sunetul catre sistemul audio de care dispuneti.

Nicicand nu a fost mai usor sa accesezi continutul tau audio/video, si fotografiile - Egreat EG-R6A se conecteaza la reteaua LAN locala, la internet, i se pot conecta diverse medii de stocare (HDDuri, stickuri de memorie ,etc). Nu trebuie sa-ti umpli casa cu fire, caci media playerul se poate conecta la retea si wireless, cu ajutorul adaptorului separat.

Subtitrari cu diacritice romanesti, meniu in limba romana

Media playerul Egreat EG-R6A dispune de meniu in limba romana, si va va uimi prin redarea corecta a filmelor cu diacritice romanesti si prin numarul mare de setari ce se pot face (culoare, pozitie, sincronizare).
Sunt redate atat subtitrarile incluse in MKV, cat si cele externe. Daca exista mai multe subtitrari disponibile, se poate alege una dintre ele din meniu.

Cateva functii demne de luat in seama

Media playerul Egreat EG-R6A are racire pasiva, nu are coolere si nu face nici un zgomot. Poate reda fisiere DVD ISO (cu meniu) si BluRay ISO (cu meniu lite). Poate relua un film din locul in care ati ramas, i se poate atasa un BluRay sau DVD-ROM extern, are functie de copiere fisiere de pe retea pe mediul de stocare atasat si invers. Toate aceste functii, pe care vi le lasam spre descoperire, fac din media playerul Egreat Egreat EG-R6A alegerea momentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu