căutare personalizată

vineri, 15 martie 2013

Cea mai ieftina Tableta de pe piata raport calitate pret sub 100 euro,5 ani garantie si transport gratuit

.

.

 

.

 

Astazi rasfoind internetul in cautarea unui tablete la un pret mai acceptabil tinand cont de recesiunea ce s-a abatut asupta noastra  am dat peste urmatoarea oferta zic eu interesanta la un magazin on-line de specialitate.

 Pentru detalii referitoare la pret si specificatiile tehnice acceseaza link:

Tableta Evolio Evotab3 cu procesor Boxchip A13 1.0GHz, 7

 Tableta Evotab 3 indeplineste perfect cerintele utilizatorului ce are nevoie de o tableta pentru navigarea pe internet, vizionarea filmelor si clipurilor, descarcarea si citirea cartilor online, dar si pentru cei pasionati de cele mai noi jocuri.

Tableta PC Evotab 3 este echipata cu unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente in acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali Quad Core, ce permite vizualizarea filmelor in format Full HD.

Calitatea materialelor folosite in productie, detaliile finisajului, caracteristicile tehnice specifice si garantia de 5 ani, fac din Tableta Evotab 3 gadget-ul cu cel mai bun raport calitate-pret.

Tableta PC Evotab 3 ofera conectivitate la Internet prin conexiune Wi-Fi, oriunde este disponibila o astfel de retea. De asemenea, permite navigarea pe Internet si prin intermediul unui modem optional extern conectat direct la tableta. Modemuri 3G externe compatibile cu tableta Evotab 3 sunt: Huawei E1750, ZTE MF 190.

Aplicatiile preinstalate PresaOnline si Evobook, aplicatii proprii brandului Evolio, intregesc functiile multimedia ale tabletei. Cu aplicatia PresaOnline citesti in timp real stiri din toate categoriile. Aplicatia Evobook permite achizitionarea si citirea cartilor electronice din domeniile tale preferate. Libraria virtuala Evobook pune la dispozitia cititorilor peste 300 de carti in limba româna.

Lista modemuri 3G compatibile: Huawei E1750 si ZTE MF 190.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu