căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

duminică, 10 iulie 2011

Cum facem backup la informatiile noastre din Mozilla Firefox

De foarte multe ori dupa ce ne reinstalam sistemul de operare ne dam seama ca am pierdut ceea ce era mai important , informatiile referitoare la navigarea noastra pe internet: adrese de pagini, bookmarks, parole etc. Este foarte greu de adus aminte absolut toate paginile pe unde am navigat sau care ne-au starnit interesul, asa ca o salvare a acestor date devine esentiala in acest caz. De aceea eu va propun un program pentru backupul acestor date care va poate scoate din acest impas. Programul se numeste MozBackup si il puteti downloada de aici.
1.Dupa ce l-ati instalat, il deschideti si apasati next.
2.Selectati Backup a profile si selectati Mozilla Firefox din lista de jos.
3.Inchideti browserul si apasati next.
4.Selectati profilul caruia vreti sa-i faceti back-up (daca n-ati umblat pe la profiluri, selectati default) si apoi selectati dosarul tinta.
5.Apasati next, iar daca vreti sa-i puneti o parola, apasati yes. Notati parola undeva, pentru ca daca aveti un back-up parolat si ati uitat parola, tot o branza ati rezolvat.
6.Selectati toate datele carora vreti sa le faceti backup si apasati next.
7.Asteptati cateva zeci de secunde, iar apoi puneti back-up-ul pe un CD sau pe un stick USB.
Program pentru facut backup la informatiile din Mozilla Firefox
Cum sa dati “restore” la un back-up?
Dupa ce ati reinstalat Windowsul, urmeaza sa instalati din nou MozBackupul. Pasii pentru recuperarea datelor sunt aproape aceeasi, doar ca la pasul doi, in loc de Backup a profile, selectati Restore a profile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu