căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

vineri, 15 aprilie 2011

Media Galaxy Suceava sărbătoreşte 3 Ani!

Cu aceasta okazie in magazinul Media Galaxy Suceava se desfasoara o campanie numita "Voucherul de 10 lei”.
  Pentru a intra in posesia acestor vouchere va asteptam in complexul Shopping City Suceava  in zilele de 15, 16 si 17 aprilie 2011. In acesta perioada voucherele vor fi impartite in galeria complexului comercial.
 Voucher-ul cadou poate  fi utilizat pentru o factura sau bon fiscal de o valoare mare sau egala cu 50 lei in zilele de 15, 16 si 17 aprilie 2011. Dupa acesta perioada acesta isi pierge valabilitatea.
MEDIA GALAXY este cea mai puternica retea de magazine de mare suprafata specializate in produse electronice, electrocasnice IT, comunicatii si multimedia, din Romania. Este o retea tanara, dinamica, in plina dezvoltare.
MEDIA GALAXY este magazinul destinatie, lider in varietate – ofera cea mai variata gama de produse si accesorii, lider in noutate - produse si tehnologie, lider prin preturile oferite, cu potential deplin de a oferi servicii de retail de cea mai buna calitate precum consultanta in momentul achizitiei sau serviciile de creditare.
MEDIA GALAXY seteaza noile tendinte ale pietei oferind ultimele noutati din domeniul IT&C si entertainment. MEDIA GALAXY este intotdeauna cu un pas inaintea pietei, reflectand ultimele tendinte din domeniu.
Prin tot ceea ce face MEDIA GALAXY inoveaza in permanenta. Incepand cu conceptul si designul magazinelor pana la gama de produse si solutiile de finantare oferite, MEDIA GALAXY isi surprinde in mod placut clientii.
Tot ceea ce aduce pe piata MEDIA GALAXY este fundamentat pe competenta, experienta si profesionalismul echipei. MEDIA GALAXY ofera in exclusivitate produse si servicii de cea mai buna calitate bazandu-se pe o echipa de profesionisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu