căutare personalizată
Iti dau reducere 1% la PC Garage

duminică, 27 februarie 2011

Samsung s8530 wave2 - Cel mai bun telefon de pe piata raport calitate pret

Samsung S8530 Wave II II este urmasul logic al primului Wave. Majoritatea dotarilor sunt similare cu cele ale primului model. Cea mai importanta schimbare la S8530 Wave II este ecranul care masoara acum 3.7 inch.
Astfel, noul smartphone masoara 124*60*11.8 mm si cantareste 135 de grame. Si asta in principal din cauza ecranului capacitiv de 3.7″ (9.4 cm), 800*480 pixeli si 16M culori.
Insa de aceasta data Samsung abandoneaza proprietarul Super AMOLED in favoarea Super LCD-ului. Dar implementeaza suprafata oleofobica introdusa la Nexus S. La interior insa avem aproximativ acelasi hardware: procesor ARM Cortex A8 la 1 GHz, 512 MB de RAM si 2 GB memorie interna, ce poate fi extinsa prin card-uri microSDHC.

La conectivitate avem GSM quad band si HSDPA dual band, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, microUSB, TV-out si jack audio de 3.5 mm. Sunetul este tot DNSE (Digital Natural Sound Engine), camera principala are tot 5 MP (plus autofocus, LED flash, stabilizator de imagine, detectie a fetelor si a zambetelor, filmare la 720p) si exista si camera secundara (pentru videotelefonie).


Are cel mai bun display de pe piata (super clear LCD) = display ce concureaza umar la umar cu retina display de la apple
- Acumulator de 1500mah + o durata de standby si talk time foarte mare fata de alte telefoane mobile (sta mai bine la acumulator si durata de consum chiar si decat iphone4/nokia n8/htc)
- Noul sistem de operare “BADA” plus site oficial de unde se pot descarca aplicatii (aplicatii android apple symbyan si microsoft adaptate pe platforma BADA) = ultima platforma de soft lansata dupa android = cei de la Samsung vor sa dea lovitura pe piata cu acest nou sistem de operare
- Aparat foto si video de calitate maxima = 5mp reali plus led flash si autofocus = filmeaza HD + efecte marca samsung pentru foto-video (filmeaza si face poze mai bune decat un n8)
- Material exterior de foarte buna calitate (mai bun decat iphone4) = are in jur de 35-40% plastic de foarte buna calitate restul este un metal special…
-Samsung S8530 Wave II are un Procesor 1 GHz RAM Cortex-A8 processor, PowerVR SGX540 GPU, Hummingbird chipset (iphone4 are tot 1ghz ram)
- Mufa de casti - jack 3.5mm - DNSe (Digital Natural Sound Engine) = are un sunet foarte bun
- Bluetooth 3.0 a2dp (iphone4 are de 2.1) - rata mare la conectivitate si transfer
- WLAN cel mai rapid de pe piata Wi-Fi 802.11 b/g/n (la fel ca la iphone4)
- Dotat cu TV-OUT
- Dotat cu camera video si foto secundara = posibilitate de video call prin WI-FI
- Memorie interna de 2GB + 2gb car de memorie in pachet (duce lejer pana la 64GB pe card) = nu cunosc MB-RAM
- Dotat cu GPS - A-GPS support, Samsung Mobile Navigator
La ora actuala este cel mai bun telefon de pe piata ca dotari si tehnologie !!!

 
Samsung S8530 Wave II este deja disponibil,in Romania in mediul On-line

Comanda On-line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu