căutare personalizată

marți, 31 august 2010

Romanii si fenomenul Bux.to

Nici nu stiu de unde sa incep, ma invaluie niste sentimente pe care nu le pot descrie, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Astazi, pentru nu stiu a cata oara, ma abordeaza o cunostinta pe messenger: "Doresti sa faci bani? Si asa pierzi vremea pe mess".
Am stiut ce o sa urmeze: inca o persoana care a crede ca a descoperit metoda imbogatirii peste noapte si anume BUX.TO. M-a revoltat. M-am saturat. Bux.to este cea mai mare pierdere de vremea posibila! E adevarat, datorita acestui site am inceput sa fac bani pe net. Da, bux.to m-a facut sa ma interesez de cele mai eficiente metode de a face bani pe net. Si ce credeti ca am aflat? Bux.to nu plateste romani!!! Aratati-mi unul care a fost platit! Eu astept o plata de 10$ de mai bine de 3 luni. Daca v-ati chinui macar 5-10 minute sa va interesati si voi de acest site ati descoperi acelasi lucru.
Nu pot sa-mi dau seama cum s-a ajuns aici, un site care nu plateste e atat de popular in Romania, iar celelalte care sunt de incredere sunt atat de necunoscute! Luati-va gandul de la bux.to, asa cum si eu am facut-o si incercati adevaratele metode de a face bani pe net! Le gasiti chiar aici, pe blogul meu! Spor la bani pe net! ;)

Da un click pe   http://www.neobux.com/?rh=636F7374796D neobux.com este mai serios decat bux.to
Ceva la fel de bun este si Onbux

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu