căutare personalizată

sâmbătă, 25 iulie 2009

FujiFilm lanseaza prima camera foto 3D


Compania japoneza Fujifilm a anuntat lansarea primului aparat foto 3D din lume, care va ajunge pe piata europeana cel mai probabil in aceasta toamna, la un pret de aproximativ 600 de euro.

Noul dispozitiv lansat de Fujifilm arata ca un apart foto normal, insa permite captarea de imagini 3D cat si filmarea in acelasi format. Vestea imbucuratoare este ca atat fotografiile, cat si filmele, vor putea fi vizionate fara ochelari speciali.

Sistemul, denumit Real 3D de catre compania japoneza, dispune de doua lentile si doi senzori in plus fata de camerele foto normale.

Noua camera foto de la FujiFilm dispune de un ecran LCD 3D de 2,8 inch, care va permite vizualizarea fara ochelari speciali. In plus compania a lansat si o rama foto care va afisa imaginile tot in formatul 3 D.

Astfel, pe langa costul pentru achizitionarea camerei foto, utilizatorii ar putea sa mai scoata din buzunar inca 400 de euro si pentru rama foto.

Dispozitivul FujiFilm a fost lansat deja pe piata din Japonia, la Tokyo, iar in Europa va ajunge mai intai in Marea Britanie.

SURSA: PC Advisor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu